Liscad SUF2/NEN1878 Vertaler

Bestandsnaam: LCSUFNEN
Downloadgrootte: 5.4 MB
Versienummer: 8.1.64
Releasedatum: 2019-02-16
Release notes: downloads/liscad/ReleaseNotes_LCSUFNEN.pdf

Met de SUF2/NEN1878 vertaler voor Liscad kunnen de bekende uitwisselingsbestanden in het formaat SUF2 (Standaard UitwisselingsFormaat versie 2 van het Kadaster) en de LKI bestanden conform de NEN1878 norm worden ingelezen in Liscad en vanuit Liscad tekeningen worden geëxporteerd.

Versie 8.1.64 (16-2-2019) is geschikt voor alle Liscad versies vanaf 7 en draait op Windows XP en later.

Het programma wordt bij de installatie een integraal onderdeel van Liscad en is bereikbaar via de module Dataconversies bij zowel de Import als de Export.
Daarnaast kan het programma als zelfstandig conversieprogramma worden gebruikt, in dat geval wordt geconverteerd tussen het Liscad IDEX formaat en SUF2 of NEN1878.

Bij de conversie kan zowel worden gewerkt met de strikte invulling door het Kadaster als met de vrijere invulling, zoals de wenselijker is bij veel andere partijen.
De conversie van de Liscad objectcodes van/naar de LKI objecten wordt gestuurd door een stuurtabel met uitgebreide faciliteiten voor alle soorten objecten die in de meetpraktijk voorbij komen.

De download bevat alles wat nodig is voor de installatie, plus extra los de executable en handleiding. Hiermee kan een bestaande installatie simpel en snel worden geupdate zonder een installatieprocedure te hoeven doorlopen; kopieer simpelweg de nieuwe EXE en handleiding over de oude.